گردشگری  و تجارت بهترین راه ارتباط بین کشور ترکیه و استان همدان

رئیس و جمعی از هیأت رئیسه اتاق بازرگانی همدان با سفیر و معاون سفیر ترکیه در ایران دیدار و گفت‌وگو کرد و همدان را مستعد تعاملات گردشگری و اقتصادی با ترکیه دانست.

به گزارش میراث‌آریا، رحیم مرتضایی روز چهارشنبه 3 بهمن‌ماه در دیدار با سفیر ترکیه گفت: در ابتدای دوره دهم اتاق همدان، با اتاق اسپارتا برای از سرگیری روابط مکاتبه شد که تمایل داریم تفاهم‌های انجام‌شده فی‌مابین اتاق‌های همدان و اسپارتا پیگیری شود.

رئیس اتاق بازرگانی همدان افزود: در استان همدان ظرفیت لازم برای برقراری روابط تجاری با اسپارتا، نیکسار، ازمیر و استانبول وجوددارد و اتاق همدان نیز آمادگی کامل برای انجام امور مربوط به روابط دو سویه را دارد.

رئیس اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های استان همدان گردشگری است، تصریح کرد: سالانه تعداد زیادی گردشگر از ایران و همدان به ترکیه سفر می‎ کنند که انتظار داریم به برنامه‎‌ریزی استان کمک کنید تا متقابلا گردشگران ترک نیز به همدان سفر کنند.

او با اشاره به نزدیکی فرهنگ کشور ایران به ترکیه اظهار کرد: از آنجا که ایران و ترکیه از نظر فرهنگی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند در سفرهایی که به این کشور داشتیم احساس غریبگی در این کشور نمی‌کنیم.

نایب رئیس دوم اتاق بازرگانی همدان نیز در این دیدار با بیان اینکه نهاوند نیز از لحاظ گردشگری و کشاورزی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار است، گفت: دولت چهاردهم تأکیدات فراوانی بر گسترش ارتباطات به‌خصوص ارتباطات تجاری با کشورهای همسایه دارد.

مؤمنعلی خزایی افزود: بهتر است تجار ترک از نزدیک با ظرفیت‌های صادراتی همدان آشنا شوند که لازم است شما به‌عنوان سفیر ما را کمک کنید.

در ادامه عضو هیأت رئیسه اتاق همدان نیز با اشاره به نزدیکی کشور ایران به ترکیه اظهار کرد: ملایر شهر جهانی مبل منبت است و در تولید مبلمان حرف برای گفتن دارد که کشور ترکیه به‌راحتی می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند.

ناصر قنبری افزود: ملایر به علت نزدیکی به کشور ترکیه و پایین‌بودن هزینه‌های حمل و نقل به کشور همسایه می‌تواند بازار خوبی را در کشور ترکیه به تولیدات مبلمان خود اختصاص بدهد که لازمه آن ایجاد ارتباط با تولیدکنندگان ترکیه ‎ای در این زمینه است.

قنبری تصریح کرد: شهر ملایر نزدیک به 5500 واحد تولیدی مبلمان، منبت، رویه‌کوبی و رنگ‌آمیزی مبلمان دارد که تنها شهرک تخصصی تولید مبلمان است و با ظرفیت صد در صد فعالیت می‌کند.

او تأکید کرد: ترک‎‌ها از دیرباز به سرمایه‎ گذاری در همدان اعتماد داشتند و این اعتماد می‎ تواند تقویت شود زیرا شرایط سرمایه‌گذاری در همدان بهتر از سال‌های گذشته شده است.

نجفی گفت: اتاق بازرگانی همدان به عنوان پارلمان بخش خصوصی تمام همت و تلاش خود را برای استفاده و بهره ‎گیری از ظرفیت‎‌های ایران برای سرمایه‌گذاری ترک‎‌ها در همدان و دریافت نتایج بهتر به‎ کار می‎ بندد.

سفیر ترکیه نیز با اشاره به ارتباطات فراوان کشور ترکیه با ایران در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی و تجاری گفت: بهترین راه ارتباط بین کشور ترکیه و استان همدان تجارت و گردشگری است.

 حجابی کرلانگیچ با بیان اینکه یکی از رسالت‌های سفارت ترکیه اتصال سرمایه‌گذار و تولیدکننده است، افزود: یکی از وظایف سفارت، تسهیل ایجاد ارتباط بین مراکز تأثیرگذار تجاری و فرهنگی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110400243
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha